Baju baby newborn

Hai nak Tanya ada tak ibu2 nak jual baju baby boy newborn yg murah2 ,prelove ke , atau nak sedekah. Saya memerlukan sebab nak cari yg baru dalam rm5 sehelai dekat shoppee pun tak cukup bajet . Area petaling jaya , Terima kasih bantu

5 Balas

Hi awak, dekat tiktok ada jual baju baby murah. mcm romper RM5, sleepsuit dia RM8 mcm tu atau boleh dpt lagi murah. boleh tengok tiktok tiny dreamers. Saya pn beli sini je utk baju newborn sbb baby pakai sekejap je so tak nk beli mahal2.

5mo ago

alhamdulillah terima kasih info

Cari at bundel baby sis.. Banyak je org buat live bundel baju baby at tt or Shopee.,

5mo ago

boleh bagi nama tt or shopee seller yg biasa buat live baju baby ? tq

Bagitahu sekali area mana. Mungkin ada yang berdekatan boleh tolong.

Dalam tiktok bnyk je jual romper baby 3 rm10..ada tu 4helai rm10 pun ada

5mo ago

bbbundle.co dan babyddshop

haiii sis, bila due?