Wet tisu utk baby newborn

Hai nk tanya.. utk baby newborn nnti boleh ke pakai tisu ni? Ke kena pakai yg tulis baby care tu je? Sorii takda pengalaman jaga baby, tkut jgk kulit baby newborn kn msih sensitif.. #pleasehelp #seriusnanya #firstmom

Wet tisu utk baby newborn
3 Balas

better cari yang khas for baby, yg takde fragrance. 100% pure water lagi bagus. sebab kulit baby kan sensitif.

2y ago

boleh try yang jenama pigeon. sy pakai baby wipes yang biasa hari tu tapi bontot baby jadi merah pulak. then beli yg pure water baby wipes jenama pigeon, lepas tu memang tk merah dah. cuma yg tu takde bau la. btw, sama2.☺️

Better pakai yang khusus for baby.

Dkt blkg packaging xada tulis ke?

2y ago

Tak digalakkan