wet tisu atau air biasa

Hai, mommy² baby baru lahir biasa kalau di kecing or berak. Ibu² guna wet tisu ja atau basuh guna air. #anakfirst

2 Balas

Sy tgk kak sy die guna wet tisuue y xde bau tu pureen warna oren dgn air pncit botol tu sis,, ad y ckp guna pncit botol dgn kapas pun boleh,,klo die ngndung die mesti mintak sy orderkn wet tissue y 10pax x100pcs tu bru rm56 cmtulg murah dr beli luar

kalau kencing guna wet tissue + spray air tu.. kalau berak saya lap sikit guna wet tissue ( utk sng nk dukung dia) bawa ke tandas bilas guna air dan sabun ..