Durian

Isteri baru pregnant buat kali pertama., tapi teringin sangat nak makan durian. Tak bahaya ke durian buat ibu mengandung?

37 Balas

Ckp at wife, nk layan tekak ke atau nk menyesal lepas makan durian?? T dye pikir sndiri.. Sebab durian ni atas bdn masing2.. Ade yg badan tahan, ade yg xtahan

4y ago

Wah cara kamu memberi nasihat sangat kasar dan tak beradab. Ada betulnya nasihat kamu tapi bahasa kamu boleh diperbaiki lagi supaya adanya tanda hormat kpd yg bertanya dan isterinya. Jangan sentap ya, sekadar ingatan yg ikhlas. Sama sama kita belajar