Tibe² chek double line walau samar² tpi jelas..adakah hamil sb kiraan haid septut nye hri Ni..

14 Balas

alhamdulillah kli ke 3 chek Bru npk terang skit..semlm scan doc ckp xnmpk kantung sb Bru lgi Kira nk msuk 5 mnggu..moga nti scan lgi skli dh nmpk kantung..trima ksih ats doa kalian smua..bgi mereka yg brjuang tuk mndapt kn zuriat insyaa ALLAH jika ALLAH berkehendak ALLAH akn mmberi rzeki jgak..doa yg baik² aaminn yaarabalaalaminn 🤲

try pula cek d pagi hari. cek selepas bangun pagi. biasanya cek masa tu memang tepat. tapi kalau sy samar mcm ni memang ada. tahniah in advance sis. welcome to the club para mommies sekalian 🥰

sy doakan moga ada rezeki sis insyaallah..sy lewat seminggu baru ni ttc 12thn alhamdulillah terang berderang tak sampai 1 minit.

alhamdullilah tahniah positif tuuu. sy dulu samar ii macam ni lh pastu lagi seminggu buat upt lagi pekat

cuba check selepas delay period pula awak. inn shaa allah ada rezeki awak🥰

positif sis,,cek lgi 2minggu double line akan terang🥰

wahh.. maknanya inshaaAllah ada ni.. tahniah sis🥰

Lama ke nak dapat result double line?

try cek upt dr watson

kalau sy Samar mcmtu ada