ingin tahu

#ingintahu hii mmy smua.. apa yg akn doctor buat pada kita kalau over due.. ?? sya harini dha 39w5days ..esok dha kna masuk ward klau msih takda tanda jga4/3/22... due date sya 5/3/22 ..doakan sgala urusan sya brjalan dngan mudah.. amenn πŸ™πŸ™

7 Balas
 profile icon
Tulis jawapan

pujuk baby usap perut sebut (adik keluar la mama dah tak larat adik nak keluar siang malam ke keluar laa asalkan sihat walafiat ) macam Sye pujuk baby Sye dalam perut tahun lepas πŸ˜… Sye pun masa tu 39weeks 5day .. tarikh tu patutnya saya dah kena induce .. alhamdulillah pergi hospital jalan dah 4cm

yer sis..pujuk ...mcm saya lg 2 hari nak kena masuk hospital..pujuk suruh keluar awal sbb tak nak kena induce..takut sakit πŸ˜…....Lepas tu pujuk husband supaya bersama tuk cepatkan baby keluar.. alhamdulillah keluar dia..

saya anak 1st dah overdue.. saya serah diri je kata anak kurang gerak.. saya x berani ambik risk..lepas epidural..dlm 5 jam..anak dah berak..so csec terus..

tq smua.. harini dha kna msuk ward.. doakan.. smua brjalan lancar πŸ™

11mo ago

trima kasih

TapFluencer

mudahan semuanya berjalan lancar dgn baik tanpa mudarat πŸ€²πŸ’

semoga dipermudahkan semuanya mommy 🌹

semoga dipermudahkn puan bsalin ...