ingin tahu

#ingintahu hii mmy smua.. apa yg akn doctor buat pada kita kalau over due.. ?? sya harini dha 39w5days ..esok dha kna masuk ward klau msih takda tanda jga4/3/22... due date sya 5/3/22 ..doakan sgala urusan sya brjalan dngan mudah.. amenn 🙏🙏

7 Balas

yer sis..pujuk ...mcm saya lg 2 hari nak kena masuk hospital..pujuk suruh keluar awal sbb tak nak kena induce..takut sakit 😅....Lepas tu pujuk husband supaya bersama tuk cepatkan baby keluar.. alhamdulillah keluar dia..