ingin tahu

#ingintahu hii mmy smua.. apa yg akn doctor buat pada kita kalau over due.. ?? sya harini dha 39w5days ..esok dha kna masuk ward klau msih takda tanda jga4/3/22... due date sya 5/3/22 ..doakan sgala urusan sya brjalan dngan mudah.. amenn 🙏🙏

7 Balas

pujuk baby usap perut sebut (adik keluar la mama dah tak larat adik nak keluar siang malam ke keluar laa asalkan sihat walafiat ) macam Sye pujuk baby Sye dalam perut tahun lepas 😅 Sye pun masa tu 39weeks 5day .. tarikh tu patutnya saya dah kena induce .. alhamdulillah pergi hospital jalan dah 4cm