Buka Buku pink

#ingintahu Ada ibu mengandung yg pengalaman buka buku pink time sekarang.Follow normal baharu apply online?Saya apply online nak buka buku pink.Tapi bila call KK jururawat beritahu still kena apply sekali lagi di KK.Saya tak faham?

9 Balas

Terima Kasih mothers untuk info.Saya baru tadi pergi booking appointment date utk buka buku pink minggu depan.Tak susah.Lebih mudah sekarang banding dengan sebelum Norma baharu.