Agak2 berapa minggu sebenarnya? Kandungan 2-3w atau 1bln lbh?? Siapa prnh guna clearblue digital?

Ingin tahu berapa minggu. Terlalu excited smpai snggup bli yg mahal

Agak2 berapa minggu sebenarnya? Kandungan 2-3w atau 1bln lbh?? Siapa prnh guna clearblue digital?
17 Balas

prgnant tst ni tak bgi tau yg kndungn awak brp mngu. cuma dia bgi tau yg awak ni positive mngndung laa.. klau awak na kepastian pergi kk sis.. . tahniah

Dia memg limit smpai 2-3 je..mksud nya baby awak more than that week lah..nk detail kne rujuk doktor..tahniah 🥳🥳

hai kalau 5 week 5hari mcmna kira dia ya sbln dh kah atau mcmna 😅 maaf sy baru ptama kali masih pening2

4y ago

Same2.. Semoga sehat2 ye bakal ibu

biasa dh msuk 4 week . sbb sy test 3+ . g scan 6 week lbih . Tahniah mommy to be . jgn wk kerja lasak2

sama sis..excited punya psl belasah beli yg mahal...penantian 11 thn kot...hihi...

Sama mcm saya.. Tp belum cek kt klinik.. Awk nk pegi klinik ke?

masa saya buat kandungan size dah 5 minggu and mmg dekat situ tunjuk 3+

lebih. kt kotak ada tulis kena tambah 1-2 minggu dr yg keluar kat upt.

Sy test masa 4weeks 2days dapat result sama dgn sis. So maybe 4w++.

Sama mcm saya...excited sgt beli mahal...5 week klu xsalah