Pregnant......

Hi..ingin bertanya.. usia kndungan sy dalam 10minggu.. bila sesuai boleh buka buku pink ya..

10 Balas

saya masa awal tahu pregnant masa baru 4 weeks dah call kk dekat dengan rumah untuk buat appointment bukak buku, kk area rumah saya nurse yang tetapkan hari untuk datang bukak buku. so saya bukak buku pink masa baby 11 weeks, depends on kk juga sis. better call dulu sebab tak semua boleh walk in

Sis try call kk tempat sis, sbb ada kk 10w da bleh buka buku..ada yg 12w.. pape pun call dlu kk yer, biasa nurse akn bg tarikh

ikut tempat, sebab kalau kat tempat saya, selagi tak sampai 12 weeks, diorg hold dulu. nurse set appointment masa 12 weeks.

dah boleh buka dah . tapi biasa nurse akan bgi tarikh dlu sbb skrng kan lain dah . ☺️ klu kt kk sy mcmtu lh ..

saya doktor suruh buka waktu kandungan 8 minggu sebab kalau 12 minggu dikira late booking

saya 6 week dah buka pink. 10 week tu dh boleh buka

boleh buka dh..cepat2 p buka ye.. #TAPactiveusers

da bole pergi buka buku pink sis

boleh buka skrg

boleh dah tu