buku pink

Hai momy semua ... usia kndungan brapa dah buka buku pink ?? sy 6weeks blm buka lg . .

23 Balas

Saya paling lammmbat buka. Usia kandungan 6 bln lebih baru buka. Huhuhuuuu.. sbb tak tahu sendiri mengandung. Apa tak nya. Haid tak betul. Kadang sebulan dtg kadang sampai 1 tahun tak dtg. 3 4 bln baru dtg haid lagi. Huhu

8w dah ok. dah boleh scan . . waktu tu scan insyallah dah nmpak . kalau 5w pun dah boleh bukak dekat sesetengah kk tapi scan tak nmpak lagi😅 . . kena scan dr bawah baru nmpak . . better 7 ke 8w bukak buku pink

Anak yg pertama 2month keatas baru bukak buku pink. Ni second 5week dh kena bukak buku pink. Terasa awal sangad je pulak 😅

Before 12 week. Klau tak nnt consider late booking. Advisable buka awal klau pernah ade history misscariage.

Ni saya punya 6 minggu 3 hari . Dah nampak jantung, esok tu terus bukak buku pink .

6 weeks saya dah bukak . Sebab dah nampak jantung .

10 weeks.. Dpt lihat kelipan degupan jantung dah

. usia kandungan skg 24 minggu + 5 hari 😊

12w. Kalau boleh buka awal, nurse kata😅

8week boleh da buat buku pink