Buku Pink Bila boleh buka?

Salam ibu2 semua.. Buku pink sebaiknya buka pda usia kndungan brp ye ? Skrg sy masuk 10w dan masih belum bukan bku

7 Balas

Saya 10w dah bukak buku, 8w dah call kk utk dapatkan tarikh bukak buku. Mcm sis skrg ni dah boleh terus call kk ye, ada setengah kk boleh walk in je tapi ada juga kk yang kena ambik appointment dulu.

sy hujung2 10week nk masuk 11week da, ritu call kk nk set appt buka buku nurse bg tarikh ngam 12week (3bulan) kena dtg buat buku.. apa pun ikut kk awk call dlu atau walk in ya

Sy 7weeks dah bukak buku.. tp ada klinik xterima klu awal sgt..tp sy pegi scan dkt swasta dlu.. pastu baru prgi bukak buku pink..

Sy scan kat swasta buka buku at 7 week sbb pregnancy sblom ni sy keguguran dan sekarang pun sy pregnant tapi bleeding

Sebelum 12 weeks. Dah boleh call atau walk in KK untuk dapatkan tarikh temujanji

boleh call kk yg berdekatan

sye 10w dh bukk buku