Yang belum buka buku pink..

Hye mumy,sa ingin bertanya dengan mumy sekalian...adakah d antara mumy sekalian yg usia kandungan suda 31w 4d macam sa tapi belum buka buku pink..sa belum buka buku pink lagi😔#ingintahu

2 Balas

ehh kenapa tak buka buku pink lagi. nih dh kira critical, u tak ada buat check up every month. tak ada injection, tk ada check darah, gula semua. due date u tau mcm mna ? private?. nasihatkn buka terus walaupn kena bebel nanti.

ehh dh nk bersalin tapi tak buka buku pink lagi .