Apakah info yang anda sering cari berkaitan dengan kehamilan? Kongsi dengan kami!
Voice your Opinion
Pemakanan & Nutrisi
Aktiviti selamat
Lain-lain (kongsikan)

4234 respon

23 Balas

mcm mcm, sala satu pengalaman org.. pengalaman bersalin, cucuk epidural, czer atau normal, cara nak pulih kan, cara nak jaga baby, petua org tua, etc 😆

biasa pemakanan sbb ANEMIA teruk..stress nak naik Hb smpai dah bersalin pun xtenteram lagi..hm😑

mcm2. .tntg baby tntg kandungan tentang pemkanan. .😍

skincare yg selamat untuk di guna oleh ibu hamil

Mcm2 cri.. Info ksihatan ibu d bby..

Semua yg Berkaitan dengan baby

Semua yg saya ingin tahu

Pemakanan dan nutrisi

Berkenaan bayi

tumbuhbesaran baby