Masih menanti

Bismillahirahmanirrahim Assalamualaikum semua Harini saya dah 38 minggu 5 hari. Due saya pada 26/2/23 nanti…. Baby betul2 pada kedudukan bawah…. Tapi belum ada tanda2 nak bersalin lagi…. Mohon doakan saya Nurhameeza Zakaria dipermudahkan segala urusan bersalin dan semoga selamat bersalin normal tanpa koyakkan & jahitan , kurang rasa sakit dan baby pun sihat dan selamat . Aamiin ya Rabbal aalaamiin 🤲🏻🤲🏻 Doakan saya . Lebih 40 orang yang doa , In shaa Allah dimakbulkan . Saya juga doakan semoga ibu-ibu yang menanti hari bersalin dipermudahkan urusan bersalin , selamat ibu & anak. Yang masih belum dikurniakan zuriat akan diberikan zuriat kelak In syaa Allah. Aamiin ya Mujib . Terima kasih semua moga Allah mudahkan segala urusan kita dan doa doa kalian kembali semula kepada kalian semua, In shaa Allah .. 🤲🏻🤲🏻 ‎لَا إِلَٰهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحَانَكَ إِنِّي كُنْتُ مِنَ الظَّالِمِينَ ‎آمِيْن يَا رَبَّ العَالَمِيْنَ 🤲🏼🥰 Rabbi yassir wala tuassir.

1 Balas

Aminn atas doa Puan. Due saya 28hb. Malam² dah start rasa false contraction. harapnya macam yang first 39w3days lahir.

1y ago

Due kita sama sis. Harini dah start rasa false contraction tu.