Pada skala 1 hingga 5, dengan 5 adalah sangat teruk, bagaimanakah insomnia anda waktu hamil?

Voice your Opinion

381 respon

7 Balas

before pregnant, sy mmg ada insomnia.. ssh mau tdur, kdg smpai 2 hri tak tdur.. but, now I'm pregnant.. Syukur xda insomnia stakat ni.. and hopefully will like this after give birth..

sekarang 2nd pregnancy, 1. waktu first pregnancy dulu, 5 🙃

7mo ago

huhu bertabah momsie 💜 benda dah jadi, just bulldoze forward, tawakkal 'alAllah. praktikkan deep breathing selalu, inshaAllah bantu kurangkan anxiety. you can do this 💪🏻💪🏻💪🏻

ad msa kdg ok kdg X dpt tido 😵‍💫

alhamdulillah ok Tidur awal