Scan tp nampak kantung je

Hi im pregnant 7 weeks 6 days.. tapi bila scan, nampak kantung belum nampak janin but doc kata mmg macam tu. Kecik lagi kata doc. Tapi bile saya google, saya jadi risau.?Normal ke ye situasi ni?

2 Balas

saya pun sama..scan dah 2 kali tapi nmpak kantung je..janin x nmpk..kantung membesar dngn sehat tapi janin x nmpk docter trs bgtaw mengandung anggur..sdhhnye rasa..mintak semua mum2 dalam ni doakan sya dan kndungan saya sehat ye.

Normal sis.. Masih awal.. mungkin dlm masa 2 minggu dah boleh nampak. Byk berehat