Pregnant 12 weeks

im pregnant 12 weeks is it normal my back bones very pain?

45 Balas

sy pulak pinggang krg sakit cuma kaki je cepat kremm, tips sy untuk kurangkan sakit pinggang makan pil kalsium,magnesium.. bila tidur malam letak bantal dekat bawah peha letak 2 bantal..tinggikan bantal kat kepala juga... agk2 selesa utk ibu² semua... sy buat gini dari awal pregnancy sampailah 12 weeks... tilam yg support back bone pentig juga ya..

sy masa awl 5w sometg mmg sakit pinggang. jdi krem.. x boleh nk gerak2.. jdi nya baring ajelah sapu ubt doktor bg x rasa pape pun.. dgn mkn panadol aje.. tp dgn kerap minum air lama2 dia hilang. skrg ni dh 12w asik sakit kat tulang punggung pula.. bila nk ddk sakit, baring nk gerak kaki x boleh.. hmm sabar jelah..

me too😭 hardly can seat for a meal in the table,, eat quickly then bedrest😂😂 husband call me lazy but i dont care anymore as long as i can survive this pregnancy tho

Hi semua saya 12 weeks, normal ke saya resdung hari hari sampai tersumbat and terpaksa pakai nasal spray. Saya rasa rimas sampai give up dengan pregnancy ni. Saya punya resdung sangat kronik sampai makan pun takboleh bernafas. Sebelum ni takda alahan ni

Normal sis. Me too facing the same issue from my first pregnancy until now. nothing seem to be ok. my mum said the back pain will dissappear after we give birth. In fact, it still hurt like im still preggy 😂

3y ago

samaa dgn saya..kadang2 xleh tido langsung

Sama. Sakit belakang juga. Saya buat stretching child pose berlapikkan bantal seperti dalam gambar waktu pagi selepas bangun tidur. So far ok sikit sakit belakang tu. Best sgt semasa buat ni rasa lega sikit.

my back hurts since day 1 of pregnancies 🤣 sometimes i cried about it to my husband 😂 now im at week 12, my right leg start to feel kild cramps, my headache is getting worse 😂

Hye nak tanya, normal ke mengandung weeks 12, badan demam @ panas ? Kerap sangat panas. Bukan panas berpeluh. Panas macam demam tu. Takkan hari hari nak makan panadol😭

1y ago

sy pon sama..apa kena,buat

saya sakit pinggang tpi malam je,susah nak baring trus,mesti pelahan2,,.siang pulak x sakit,,alhmdulillah masih boleh bekerja

saya 12 minggu susah nk tidur mlm kdg tk tdo mlm sbb rse gelish.norml ke

1y ago

Saya amalkan supplement magnesium glycinate 2 biji setiap pagi/ sahur. Boleh refer doctor masing2 ya kalau nak cuba. Alhamdulillah, malam tidur lena.