Pregnant 12 weeks

im pregnant 12 weeks is it normal my back bones very pain?

45 Balas

saya pun 12 weeks sakit pinggang if naik kereta. kalau naik kereta jalan jauh2 memang sakit btul pinggang kejap ke kiri kanan, serba tk kena

kalau ikut period saya preg 11 minggu tp doc bgtw saya da nk 13 week. terpaksa tukar tarikh edd drp 22.2.23 ke 14.2.2023

Me as well!!! I thought i have serious problems and then I discovered a lot of people experience it in first trimester

same goes to me. i do feel very pain at my back bones. lenguh nk duduh xboleh baring xboleh. xtentu arah rasanya

saya pun sama jugak. sakit dia tu buat kan insaf terfikir² macam ni rupanya nikmat pregnant 😇

Same! Before this krem kaki saja masa mandi lepas tu skarang back pain pula bila masuk 12 week.

Mengandung kali ini sy rasa sakitnya, terutama bahu belakang.. Hari-hari mintak picit hsbd 😅

same hereeee.. and if youtry to massaage the area you'll feell the pressure coming up

normal tu...samalah tengah mengalaminya... bahagian punggung pun akan sakit2.....

2y ago

sama...nk ngis je....tp sbar..pengorbann seorg ibu

saya rase letih yg amat sgt bile time mlm..smp mkn pun xboleh..laparnyee..