Hamil Tapi Keputihan Warna Pelik.?

Im pregnant 10week but im having these Cm for two day. I don't feel pain or itchy. It's doesn't any bad smell too. So.. Normal kah Cm mcm tu? 😅😭

Hamil Tapi Keputihan Warna Pelik.?
13 Balas

Next appt better tanya doc. Nanti doc akan ambil sample mcm pap smear. Sy pun ada doc amik sample n doc bgtau ada keputihan yg berbahaya pada baby ada yg tidak. Nanti akan dibagi ubat masuk bawah. Next appt baru doc bgtau samaada keputihan tu bahaya atau tak

Am 34w 4d..same..lg pekat dan colour cream lendir...tp xde gatal and xde bau..so dktr kata selagi x gatal dan berbau..xde masalah.

Normal tu sis. Keputihan biasa je. Melainkan dah bertukar warna hijau + berbau + gatal. Baru kena dapatkan ubat

4y ago

Sy gatal tapi Kdg2 je.. bila pakai panties.. 😳😳😳

Sama laa sbb sblm ni xpernah ada. Jd mcm curious sgt.. xad bau xgatal kencing semua okay x sakit..

Sy pun cmtu mse bru2...tkda apa baby sihat.. Alhamdulillah

Sama wrne dgn sy. Dh tnye dktor dia ckp normal jee 😅

Sama la. Skg 19w tgh alami. Tp x gatal x berbau

Sama lah I am pregnant 13week....normal

Biasaaa jeee , takde yang pelik

bagi saya normal.