im new here.. now im 25weeks and this is my 1st experience..☺️

5 Balas

kita sama lah 25weeks ... tahniah, smoga sihat dn dipermudahkan smpai bersalin nnty

5y ago

tahniah awak jugak!😬 awak pun smoga sihat & dpermudahkn smuanya..

hi Mommy.. alhamdulillah.. may baby grow well.. enjoy your pregnancy😊😊

5y ago

aminn.. thanks😘

semoga dipermudahkan sehingga deliver nanti 😍..enjoy the moment ya 😘

5y ago

aminn.. terima kasih😘

semoga ibu dan baby sentiasa sihat dan dipermudahkan melahirkan nanti.

5y ago

sama2..😊

tahniah mummy to be

5y ago

thank you☺️