hi mummies..

im new mom here..any mommies here is pregnant and have pets like cats. how u manage cats during pregnancy?..tq

15 Balas

saya ada 4 ekor sekarang. Mak tak kasi saya uruskan berak dan sangkar mereka time pregnant ni sebab najis kucing ada bacteria apa tah. then bulu2 kucing lagi. terpaksa rehome kan dorang nanti tapi sedih lah, dari lahir sampai dah besar gedabak saya yang jaga 😢

5y ago

kucing saya dulu indoor, sekarang letak luar dalam cage. and tiap petang selalu lepas kan dekat garden, utk dorang exercise hilang stress