hi mummies..

im new mom here..any mommies here is pregnant and have pets like cats. how u manage cats during pregnancy?..tq

15 Balas

mak kata orang mengandung elakkan pegang kucing. sedih tak dapat nak pegang kucing ..😟

Guna sarung tangan & cuci tangan tiap kali lepas uruskan najis kucing..

5y ago

orait sis..nmpaknye kna buat cm2 lpas ni..

najis kucing bahaya sis.. better mntk org lain bersihkan..

5y ago

kalau macam tu kena tutup hidung/mulut betul2 supaya kuman x masuk dlm pernafasan kita.. tangan kena basuh bersih2 after uruskn kucing.. pakai dettol ke bsuh tgn sume..

Jgn dkt dgn najis kucing, suruh org lain uruskan.

Suami uruskan mereka 😊