Breastfeeding & fever

Im having sore throats, runny nose and fever. And im breasfeeding. How do mommies avoid your LO from get infected from u if u are not well?

1 Balas

Hi mommy. Boleh pakai face mask. Doa2 byk2 baby tak berjangkit, susu ibu tu boleh prevent dr bjangkit juga sbb ia kuatkan antibody baby. Baby sy jarang jangkit, kalau kena pun sehari dh baik sbb full bf.

5y ago

Bila pakai face mask, baby tarik2 mask tu. Doa je lah mampu supaya dia x berjangkit. Thank you anyway!!