Alahan gatal

Hi. Im on 9week.. sy dah 5 hari kene gatal2 dkt tapak tgn n kaki. Adakah itu normal? Biasanya sampai bila ya?

3 Balas

Tengah alami. Rasa nk cucuk2 tapak kaki dgn benda tajam. Gatal sngt2. Bila pegang kulit rasa menggerutu gitu. Eeeee gtal sgt .

sya penah jdi time 2 mgu sblum deliver.. garu smpai jdi bintik2.. buruk kki.. lps 2 mgu bpantang hilang terus.. dont worry yea sis..

5y ago

Aah. Kaki sy pun lepas baik gatal2 tu buruk da. Huhu, sbb mgaru. Agk2 berulang2 tak kene?

saya pun ada ni.. normal.. hehe