bengkak tapak tgn

Salam n hai smua... Sy da 32weeks3dys. Tapak tgn hgga pgelangan tgn bgkak n sakit bila genggam.. Bila wat kja ruma sakit sgt.. tp kaki xbgkak. Normal x? Tq share🌹

2 Balas

puan alami carpal tunnel.sindrom ke ek?? jika puan alami sindrom tersebut..puan blh tgk dkt wall sy..sblm ni sy ada share ttg ini dan mcmne senaman boleh kita lakukan..

Puan, bila next KKIA check up? kena maklumkan kepada nurse bertugas untuk suggestions rawatan. Nanti doktor akan cek.