is it okay to eat maggi?

im 8weeks pregnant,so craving for a maggi..is it okay if i eat maggi?or not good for the baby?

216 Balas

saye pom tringin maggi hari tu tapi husb x bgi , lepas tu pergi jmpe doktor , tnye doktor , then doktor cakap boleh je , tapi untuk satu hidangan je lah , x boleh lebih ,, macam air coke jugak , doktor cakap boleh tapi x boleh lebih dri satu tin ,, then die cakap , kite mengandung jangan ikut tekak org sbb kdg² tekak kite x boleh nak makan , makan ape yg kite nak makan .. jngan tangguh nak kene tnye org , makan je ,, lepas doktor saye cakap , jangan layan ibu mengandung macam org sakit sbb kite tak sakit sis , ni pembawakan je sis 😂 kdg kite bukan makan bnyak pom , mkn due tige mulup dah tolak tepi .. its normal

2y ago

Btl tu wak...mntak mcm² sudahnya mkn sikit da xbole mkn lg🤣🤣