is it okay to eat maggi?

im 8weeks pregnant,so craving for a maggi..is it okay if i eat maggi?or not good for the baby?

216 Balas

Sy dh pregnant 8minggu, baru mkn maggi 2 kali, tpi mmg tak dinafikan makan kali ke 2 tu nikmatnya, dh la masak maggi perfect, siap letak cili, kuah sikit je, likat, rasa masin yg ngam dan mee yg tak kembang sgt, just nice. Nikmat dia, Allah je tahu. Hihihi....klu nk mkn sgt, mkn jela, tpi beringat sikit mknan ni tak dpt bg khasiat yg baik utk baby, buat sedap tekak je bole la kdg2..