is it okay to eat maggi?

im 8weeks pregnant,so craving for a maggi..is it okay if i eat maggi?or not good for the baby?

216 Balas

alahan kot.. smggu x lalu mkn nasik.. sy p makan megi.. mase tu xtau la plk.. xbrp.elok mkn megi.. tp letak pnuh la syuran ape smua.. time chckup berat trun.. misi tanya.. sy ckp la mkn megi.. pastu sy gelabah la sbb misi kata xelok.. pastu misi kata xpala.. pasni jgn amalkan.. risau bby xdpt nutrisi.. sis lau xlalu mkn nasi jgn hentam megi cm sy plk hihi..