is it okay to eat maggi?

im 8weeks pregnant,so craving for a maggi..is it okay if i eat maggi?or not good for the baby?

216 Balas

sy pun ada teringin nk makan maggi tu masa 7 mggu, kat dapur ada yg asam laksa je... terus minta suami buatkan.. suami pesan jgn amalkan selalu... huhu.. sy cakap kat dia, kali ni je sbb teringin sgt... bila suami dah masakkan semua, sy p masukkan potongan buah mangga dan jgk kismis... bila dapat makan tu, rs happy je.... nak nangis pun ada... suami sy tgk sy lain mcm, tp dia senyum je... nahh, abis semangkuk.... huhuhu.. sekarang dah x rasa nak lagi dah... dah cukup dah... sy pun da janji pd diri, nk makan 1 kali tu jer.... alhamdulillah.. 😂😊

3y ago

alamak. sedapnye megi asam laksa. alamak.teringin jugak...