is it okay to eat maggi?

im 8weeks pregnant,so craving for a maggi..is it okay if i eat maggi?or not good for the baby?

216 Balas

Knpa ya kalo pregnant . Tgok nasi pown asa loya xlalu

1y ago

Saya time masak terliur tgk , time nk makan bru nk suap ke mulut dh rasa nk muntah . alahan btol dgn masakan sendiri . tp pergi makan kt luar elok pulak melantak nasi ayam penyet, nasi ayam. Skrg 8 weeks nak makan yg masam² , mcm lauk asam pedas , bihun tomyam extra masam, laksa sardin. Fuhhhh cerewet btol !