is it okay to eat maggi?

im 8weeks pregnant,so craving for a maggi..is it okay if i eat maggi?or not good for the baby?

216 Balas

sya sudaa 11w , selera mmg teda pada nasi , ayam cuma boleh mkn yg goreng and bakar jaa , xboleh mkn mknan yg kuat bau sperti sotong hati ayam and etc , sya xkesah yg tu sbb buah selera sya x tolak , cuma tuu laa , tiap hari sya mmg mkan maggie , sbb itu jakk yg tiap hari boleh naik selera , sya tau xbaik utk bby and now skrg sudaa cuba utk kurang2 kan mkn maggie