Hi I’m 6weeks of pregnancy and this is my first time. Tapi badan cepat sangat letih. Nak buat apa pun tk larat. Sometimes cam geram gak nak aktif buat itu ini tapi tu lah. Tak larat sangat, asik nak baring je. Kalau paksa kan risau pitam. So mommies ada any tips or apa2 supplement yg boleh bantu bagi tenaga tak? Thankyou.

1 Balas

rehatkan diri sja.. awal preggy ni tak bole aktif takut pulaa tak mnjadi sbap dding Rahim tak kukuh lgi

5y ago

Kaaaan. Okay sis, thankyou for the advice🤗