Perlu pergi ke tidak ?

Badan panas sangat , kepala sakit2 nak pitam . Makan pun selera takda .. perlu ke saya pergi klinik ? Makan ubat mmg tak boleh kan time pregnant .. saya tak larat sangat , nak buat kerja pun tak boleh ..

2 Balas

Consult doktor sis & inform doktor u tengah pregnant. Jangan biar mcm tu lame². Pregnant pon doktor akan bagi ade ubat untuk dos mommy pregnant.

Boleh makan ubat sis. Lepas consult dgn doc.. Dia akan bg ubat yg sesuai utk ibu hamil. Bahaya biar badan panas lama2.

5y ago

Yeke , masuk wad tu yang takut tu 😩