Muntah,pening

Assalamualaikum mommies ❤️ saya nak tanya mommy yg dah ada pengalaman. Sekarang saya dah 35weeks. Lately ni badan letih rasa penat sangat macam buat kerja berat padahal tak buat apa apa pun. Then jadi pening pening kepala and mual mual muntah. Semalam pergi checkup and doktor cakap tekanan darah rendah. Apa yang saya perlu buat ya ? Tak best rasa asyik baring aja sekarang ni tak larat sangat😭 ni first pregnancy saya. Mohon mommies tolong saya ya.#1stimemom #pregnancy

1 Balas

saya pun mcmtu jugak . 38week , mual ii semua . rasa mcm mula ii preg dulu . morning sickness