Backpain

Im just on my 3rd week. And im having a massive backpain ? it has been 3days today. Is it normal?? ? how long will it be?

15 Balas

Masa saya awal mengandung pun saya ada sakit sakit belakang . Rasa sakit tulang belakang . Saya tak pernah rasa sakit tulang sebelum ni so bila sakit tu saya tak larat nak tahan . Sakit dia berbeza dengan sakit pinggang . Masa tu tidur kat lantai atas lapik yang nipis . Sakit ni pun selalu datang bila duduk kat kerusi lama sangat . Selagi tak urut tak hilang , so selalu saya suruh husband urut . Rasa lega sikit .

saya sakit sampai cram kaki..nk beralih pun nanges..nk bangun pun sudah.da bangun xboleh terus jln..sbb cram saket sgt2 nanges lg😓mmg xkn baik..elok je lepas teran baby sakit semua hilang wak..ujian Allah..betol mak saya byk kali bgtau..sakit time ngndung ni lps beranak je hilang sakit tu..

back pain like period cramps like that? go hospital.especially when there is blood even if its tiny2 blood.bring ur pink book if u already make if not just bring ur ic and pregnancy test. i hope u will be ok.just pray that everything will be fine but u still need to go check it up

Normal... sya start having severe back pain since week4. Now on week14 still sakit yg teramat sangat. Paling susah nk tidur. Tidur ckop tpi jgn tidur berpanjangan. Nnt sakit akan bertambah.

Dulu sy pn sakit blkng teruk sgt dua hari, hari ke tiga baru kurang sikit , masa tu xtau mngandung lgi. So tampal koyok yg org lekat kat dahi kiri kanan tu, terus kurang sakit yg hri ke tiga tu.

normal syg...im 22 weeks pn still sakit...sabar sikit ye...u can focus on other beautiful things to ignore the pain a bit...have a beautiful pregnancy journey mommies, kuat ye 😉💕

saya pun sama jugak smpai 6 weeks ...sakit sgt...sakit tu sampai jadi badan panas...bila kak duduk belakang simpan bantal dn sandar..letak minyak panas mlm...massage sikit...

cuba try urut tapak kaki maybe can help, me before pregnant always backpain, now time pregnant hilang pula. I also baring and put my legs up. Hopefully u will be fine

Ask your doctor honey. Ask husband or anyone to GENTLY massage your back and don’t use minyak angin yg panas. Try tidur mengiring. GWS. ♥️

I dari first trimester smpai skrg 3rd trimester mmg ada masalah backpain. Doc ckp makin baby mmbesar akan makin sakit.