Backpain

Im just on my 3rd week. And im having a massive backpain ? it has been 3days today. Is it normal?? ? how long will it be?

15 Balas

saya sakit sampai cram kaki..nk beralih pun nanges..nk bangun pun sudah.da bangun xboleh terus jln..sbb cram saket sgt2 nanges lg😓mmg xkn baik..elok je lepas teran baby sakit semua hilang wak..ujian Allah..betol mak saya byk kali bgtau..sakit time ngndung ni lps beranak je hilang sakit tu..