Keguguran 6 bulan first baby

Hari2 buka apps ni utk tengok perkembangan baby and tk sabar nk jumpa baby first sy raya haji ni kebetulan due date birthday sy juga , tapi Allah lebih sayangkan anak syurga saya . Doakan semoga sy dapat rezeki yg lebih baik lepas ni .

6 Balas

Allah.. moga sis & suami kuat hadap anugerah ujian ni. kuat ujian ramadhan sis kali ni. banyakkan istighfar dalam pantang ni, pesan pada hati, semua yg jadi ada hikmah Allah nak beri. inshaAllah anak sis ramai kawan kat syurga sana, anak saya salah sorangnya. jangan risau dia dah ya momy. fokus sembuhkan diri, fizikal mental & emosi 💜💜💐💐

3mo ago

Insya Allah🫶🏻

salam takziah...sama date kita hari raya haji dan Hari ulangtahun perkahwinan kami yg ke 13.selama 6 tahun menanti zuriat, insyallah tiada halangan Bulan haji due saya

3mo ago

in shaa allah....mudahan selamat ye sis...

salam takziah sis. insha Allah ada rezeki lagi.. first born sy pun dah kembali ke sang pencipta. alhmdulila skrg sec. baby due bulan 5ni... doa byk2...

3mo ago

Semoga dipermudahkn sgla urusan awk tuk bersalin ya 🫶🏻

Allahu berat ujian sis. Semoga sentiasa tabah. InsyaAllah ada rezeki lagi nanti. boleh tanya baby gugur sebab apa??

3mo ago

Takziah sis.. Tiada kata sbnrnya... Smg ALLAH ganti kan khlangan n ksdihan sis dgn keadaan yg lbh baik... Aamiin

Salam takziah ya sis. Semoga Ada rezeki lain nanti. Insya Allah. Jika ikut bulan sama anak saya yg bakal lahir.

3mo ago

Semoga dipermudahkn sgla urusan awk melahirkan ya🫶🏻

Salam takziah sis... kita sama..sy baru je bersalin baby 6bln isnin lepas.. rindu x terkata 😭😭

3mo ago

Be strong oky . Insha Allah ada rzki yg lebih baik lpasni🫂