Bersyukur :)

Alhamdulillah dah 30minggu, anak pertama.. Yg kami dah tunggu selama 7tahun..tak setanding klau nk dibandingkan dgn org lain yg berusaha lg lama dr kami..penuh sarat dgn rasa syukur sbb akhirnya dpt merasa mengandung.. Org lain morning sickness sedih2, tp sy happy.. Sbb dpt merasa nikmat sakit tu, nikmat yg sy Dan suami tunggu..mcm2 sy alami sepanjang dh 30minggu ni, tapi dr awl dpt tau mengandung.. Sy mmg dh set yg sy xkan merungut, sakit @ susah mcm mana pon. Sy akn hadap n terima sepenuhnya.. Sepanjang 7tahun,mcm2 kami ikhtiar @ buat treatment.. Tp bila Allah berkehendak, Allah jua yg makbulkannya.. Sy mengandung secara semulajadi, tanpa apa2 supplement @ rawatan.. Precious baby dktor panggil... 3bulan sebelum sy sah mengandung, sy ada usap2 perut.. Sy just cakap, sy redha je apa Allah dah aturkn utk sy, Dan sy yakin & redha sepenuhnya.. Kalau dgn adanya zuriat, mampu ubah sy Dan suami jd hamba yg lebih baik.. Rezeki kan kami pada masa yg sebaiknya Semoga sy dan anak soleh kami dipermudahkan semua urusan smpai melahirkan, InshaAllah dgn izin Allah.. Dpt sy, suami Dan anak hidup bersama mcm yg kami selalu impi kan Semoga yg masih menanti, dikurniakan rezeki anak yg soleh Dan solehah.. Tak lekang doa sy sepanjang mengandung utk yg masih menanti..

7 Balas

Alhamdulillah syukur..tahniah puan & suami..sy juga antara pejuang 2 garisan dan alhamdulillah setelah 11thn kahwin, 4x keguguran, pelbagai rawatan termasuk IUI, ambil anak angkat dan disusukan, akhirnya Allah beri rezeki khalifah mendiami rahim ini..tumpang rezeki dan keberkatan yg ada.. Benar2 bersyukur atas kurniaan terbesar..moga kita semua selamat dan dipermudahkan semuanya..amiinnn amiinnn.. Inshaallah due akhir bln 10 : 31/10/2022 sama dgn tarikh lahir anak angkat@anak susuan yg akan genap usia nya 2thn.. Kita merancang, Allah juga merancang dan sesungguhnya perancangan Allah itu lebih baik dan sempurna..subahanallah 😇❤️❤️❤️

Alhamdulillah....sama dengan saya 30minggu...tarikh bersalin kita sama ye sis...semoga Allah S.W.T permudahkan segala urusan bersalin kita nanti.. Aamin Aamin Aamin 🤲

syukur alhamdulillah sis..moga dipermudahkan urusan ye

Alhamdulillah syukur tahniah sisturr 😍🥰

alhamdulillah sis semoga dipermudahkan urusan

kalau 29 minggu berapa bulan sdh kandungan

2y ago

29minggu 7bulan sis

kalau 32 minggu