Alhamdulillah

Ikutkan 22/1 sy dh kena admit wad dan 23/1 akan mnjalani procedur "cuci" ... Tapi Alhamdulillah , Allah mndengar hajat sy ingin merasakan nikmat seperti bersalin wlpun pada 12weeks+ ... Sakit sangat2 , sakit bermula aggran 4petang semalam , pada 4.30pagi baru dia keluar ... Syukur semuanya d permudahkan .. Maka bermula lah berpantang selama 2 minggu ... Semoga ada lagi rezeki buat sy dan semua yg mengalami nasib seperti sy ?

Alhamdulillah
43 Balas

Ada rezeki lain kak. Saya pun sama macam akak. 14/7 tahun lepas. Keluar sendiri pun dah bersyukur ♥️