Alhamdulillah

Ikutkan 22/1 sy dh kena admit wad dan 23/1 akan mnjalani procedur "cuci" ... Tapi Alhamdulillah , Allah mndengar hajat sy ingin merasakan nikmat seperti bersalin wlpun pada 12weeks+ ... Sakit sangat2 , sakit bermula aggran 4petang semalam , pada 4.30pagi baru dia keluar ... Syukur semuanya d permudahkan .. Maka bermula lah berpantang selama 2 minggu ... Semoga ada lagi rezeki buat sy dan semua yg mengalami nasib seperti sy ?

Alhamdulillah
43 Balas

Been there also. Stay strong sis. Moga Ada rezeki lepas ni yaa..Keep Fighting. Selamat berpantang ya sis :)

Salam takziah sis. Allah sayang sebab tu dia uji. semoga ada rezeki lagi lepas ni ☺️

Semoga ada rezeki zuriat yg lebih baik lagi menanti sis & suami. Aaamiinnn3 ya Allah.

Salam takziah sis. . Selamat berpntang dan smoga ad cahaya yg akan dtg nty. . 😍

Semoga ad rzeki puan nnti... Puan insan trpilih krna puan seorg wanita yg hebat....

Salam takziah sis... Berpantang la mcm org bersalin... Insylh da rezeki lagi

takziah. semoga sis kuat ya. insya Allah ada rezeki sis nti lagi. amin

Salam takziah sis..sama kita saya pun gugur semalam jgk kat rumah

Salam takziah...semoga Allah mengganti dgn rezeki yg lbh baik...

Mcm mana nk tahu baby mnnggl dalam prt eh?tapi xtumpah darah pun

4y ago

Paling risau terjadi macam tu laa sebab kita tak dapat kesan baby meninggal dlm perut kann. Haihh semoga baby baik2 je laa dlm perut ni ☹️