Alhamdulillah selamat bersalin. Due 15/1/23 tpi baby nk kluar awl. Alhamdulillah

Sy amalkan minum air kelapa muda, Alhamdulillah 2 hari je minum terus turun tanda lendir & darah. Smoga d permudahkan semua urusan mommy yg nk bersalin. Aamiin♥️

1 Balas

selamat berpantang sis, tapi habis pantang nanti jgn minum air kelapa lg tau, org2 tua lah kate heheh kena pantang dlu lebihh2 lg aiss, x smua org kena dgn tubuh mcm sy habis sakit urat2😂 hai mummy 🤗 jangan lupa daftar dan dapatkan sample pampers jenama merries ni, kualiti die paling best diantara jenama yang lain 😍 dapatkan disini🤩 https://www.merriesfamily.com.my/r/RYXDB5 #sampelpampers #samplepercuma