Tiada kantung

Ikut kiraan dari last period masuk 9 minggu sdh. Tapi tadi scan x nampak kantung langsung. Sedihlah :( Perasaan bercampur baur takut ada apa2 yg x kena dgn rahim ni. Dah 2bulan x dtg haid & upt positif. Sy jenis period x teratur.

4 Balas

Mungkin Lambat ovulation tp ikotkan patut dh nampak kantung, tkpe sis doa yg baik2 ye. InshaAllah nxt scan dah nampak. Kena try scan dari tvs.

2y ago

Amin InshaAllah, mudah2an nampak dh nanti, kena positive tau!❤️