Kandungan 5w

Assalamualaikum maaf nk bertanya kandungan sy dah 5w5d tadi scan dekat perut ada nampak kantung tapi kecik sngat x blh nk ukur,kemudian doc scan melalui bawa untuk lebih jelas tapi bila scan x nampak apa pun.doc kata mungkin kandungan x sama dgn kiraan period sy.ada yg mcm sy x???

3 Balas

Normal nie sis.. saya masa pregnant 5w tak nampak sampai 9w scan tak nampak lagi sampai scan kat bawah dan kena rujuk dekat pakar tapi test air kencing memang positif cuma masi kecil doktor pakar kata jadi tak nampak masi tapi memang positif pregnant la.. 11w baru nampak masa scan kiranya hampir 3bulan so normal la tu sis.. dont worry...

normal sis...saya scan 6weeks just npk kantung and lari date kiraan period .pastu doc BG tarikh UTK scan lagi Alhamdulillah makin membesar dan doc BG date baru . Alhamdulillah kini saya dh 23w 3days ... Sis just ikut apa kata doc ubat jgn skip makan makanan berkhasiat . selagi xde Kuar tanda darah just kept positif dan doa bnyk² ye

normal la tu. susah nak detect kalau awal sangat . kalau dapat pun , kecik sangat . better scan time 7w atau 8w ke atas