7 week

Ikut asian parents ni, sy dh 7 weeks, loya sy semakin teruk.. Smpai nak tidur pun Susah,, ada x tips nak kurangkn rase loya.... ? Emm ?

9 Balas

Saya mcm tu jgk, cara sy nk hilngkn loya semua tu, sy minum air oren twister tu, jeruk ke asam sy xambik, ade org kata xelok sbb Jeruk kan berjeruk acidic tinggi. Mule2 xthu jgk, telan aje, da thu mcm tu, sy tuka minum air oren twister.

Mkn jeruk sis sya pun masa 7 week hingga 12 week loya truk jga tpi sya kunya² jeruk saja alhmdulillah skrg dh 14 week loya dh truk

Saya pun sama.loya x kira pagi,ptg malam.tp saya nk kurangkan loya tu,saya makan buah orange 😊

Saya pon Makin loya teruk smpai kecut2 perut bila muntah. Itu normal ke??

Sis minum jus yg asam2 skit

Makan biskut perisa halia

Cuba minum air rabina

Try mkn asam

mandi sejuk2 pagi2..tapi alahan ni semua ada setiap wanita,bersabar akan berlalu juga tu masa...