Tiada selera makan tetapi lapar

Ikut aps ni sy dah pregnant mggu ke8... tapi saya rasa memamg tiada slere nk makan tapi lapar.. kadang sy perlu paksa utk mkn sampai rasa nk muntah semula. apa perlu saya buat ya untuk tambah selera mkn...

2 Balas

alahan mngndung tu...sy dlu mkn buah je...tu pun still lapa...xpun minum susu...tu pun kkdg muntah balik...sy x mkn mknn yg berat...mkn yg ringan2...mkan roti pun ok...time mula2 gndung mmg ape kite mkn akn muntah balik...sy pun redo jlah mse tu...mkn muntah...kkdg smpai p klinik jgk doc bg ubt tahan muntah...so ok lah bt smntare dpt la tahan muntah tu...

3y ago

sme2..😎

makan buahan