Asthma! tolong saya!!

Hi iiho. Saya nak tanya, ada tak ibu yang ada asthma on MDI (inhaler coklat), tapi lepas pakai lepas 5/6 jam penat lagi pakai yg bila perlu tetap penat jugak. Ada ke yang terus ke hospital untuk ambil neb atau terus saja pakai inhaler bila perlu? Mohon jawab 😭 dalam 3 hari ni penat sajaa wlaupun saja berjalan dalam rumah, tak pun selepas muntah ka mandi mesti penat.

1 Balas

Boleh terus rujuk doktor ya. Takut makin teruk atau puncanya benda lain