Asthma masa mengandung

Sy setiap kali mengandung je mesti ada asthma. dua kaki sebelum ni miscarriage. ni kandungan ketiga. batuk, selsema, asthma skali. penat hari2. bila nak baik pun sayaa tktau. dah la bekerja. banyak kali mc. rasa nk ambik cuti tanpa gaji. tp nnt nk beli barang2 baby, sian suami komitmen banyak lg. doakan saya semoga cepat sihat, kurangkan penat yg hari2 hadap ni. semoga anak dalam kandungan ni sihat2 je. semoga semua mommies dalam ni pun sihat2 je. aaminnn #luahanhati

1 Balas

semoga cepat sihat sis. saya pon asthma juga, triggered masa pregnant, tapi alhamdulillah bila consult dengan doktor, doktor bagi treatment yg baik dan improve saya punya simptom