just ask

If 7 weeks prgnant perut memang tak nampak lagi ke ?

11 Balas

Awal sgt lagi sis. Saya masa 3,4bulan pun mcm tak pregnant je. Now dah nak masuk 8bulan, perut mcm baru pregnant 5bulan je 😅

Saya da 18week pon masih tak nampak beby bump . Sebab saya berisi kot .ahaha 😂

5y ago

Ouhh really ? Tapi kalau baby sihat takpa alhamdulillah ❤️

Normal sis tak nampak lagi. Nanti dah beberapa weeks nampak la tu ☺

5y ago

Hee thankyou sis 😘

7 weeks kecik lg sis. Sy 17w pun baru nak nampak perut.

5y ago

Saya esok 18w. Hehehehe. Minggu depan scan baby kat KKIA. Pastu nanti 20w detail scan kat private.

haha kecik lg sis.. 20w ke atas baru nampak..

Sy 21weeks pon nampak x nampak sis.. Hahahs

Mmg xnmpk lg sis.. Bby kecik nau kat dlm tu

5y ago

Hee okayy siss 😚

Masih awal. Belum nampak perut.

Sy 18weeks baru nk nmpk sis. Hehehe

5y ago

Hahahha yekee 😆mybe husben excited bilaa nak nampak perutnyaa ni 😂

kecik lg tu..